طرز تهیه ی رولت بادمجان به همراه گوشت:

رولت بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اگر از طرفداران بادمجان باشید و نسبت به آن حساسیت نداشته باشید، بدون شک از طعم فوق العاده ی آن لذت خواهید برد. این غذای خوشمزه را می توانید در یک مدت زمان کوتاه و بدون اینکه وقت زیادی برای آن صرف کنید، آماده کنید. در این مطلب قصد داریم دستور پخت رولت بادمجان به همراه گوشت را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

 

رولت بادمجان 165341

 

مواد لازم برای تهیه ی رولت بادمجان به همراه گوشت:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

بادمجان 3 عدد بزرگ

فلفل دلمه ای 1 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق چایخوری

نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

روغن به مقدار کافی

پیاز یک عدد متوسط

آب یک فنجان

 

رولت بادمجان 86416854

طرز تهیه ی رولت بادمجان به همراه گوشت:

در ابتدا باید بادمجان ها را پوست کنده و آنها را بصورت ورقه های کوچک در بیاورید سپس کمی نمک به آنها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت نمک بر روی آنها بماند.

سپس پیازها را خورد کرده و پس از اینکه کمی پیازها سبک شدن فلفل دلمه ای ها را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید که کاملا سرخ شوند، پس از اینکه سرخ شدند گوشت را به آنها اضافه کنید، بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد و تغییر رنگ داد ادویه ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که گوشت شما کاملا سرخ شود و پس از چند دقیقه رب را به آن اضافه کنید و بعد از حدود 2 الی 3 دقیقه نمک و یک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که حدود 15 دقیقه گوشت شما با درجه حرارت متوسط پخته شود.

در این بین که گوشت در حال آماده شدن است، بادمجانها را سرخ کنید و اجازه دهید که آنه سرد شود، پس از آماده شدن گوشت، باید رولت بادمجان را آماده کنید، بادمجان ها را که بصورت ورقه ها نازک بریده اید بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و کمی گوشت روی آن بگذارید و سپس کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید حال باید بادمجان ها را روی هم بیاورید و با یک خلال دندان آنها را فیکس کنید.

پس از اینکه تمامی رولت ها پیچیده شدن، انها را درون یک ماهیتابه گذاشته و یک فنجان آب به همراه دو قاشق چایخوری رب انار و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که با شعله ی ملایم آماده شود هنگامی که سس رولت کمی غلیظ شد، غذای شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

 

نکاتی که هنگام تهیه ی رولت بادمجان به همراه گوشت باید در نظر داشته باشید:

شما می توانید قبل از اینکه بادمجان ها را سرخ  کنید، به مدت  10 دقیقه آنها را درون فر قرار دهید و سپس آنها را سرخ کنید، این کار باعث می شود که بادمجان موقع سرخ شدن هیچ روغن اضافی به خود نگیرد.

این غذا را می توانید علاوه بر قابلمه و ماهیتابه در فر نیز آماده کنید، به مدت 30 دقیقه با درجه حرارت 150 درجه ی سانتی گراد.

پس از سرخ کردن بادمجان ها آنها را بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود.

سعی کنید از گوشتی استفاده کنید که چربی بسیار کمی دارد، زیرا این غذا بخاطر وجود بادمجان سرخ شده چرب می باشد، اگر درصد چربی گوشت نیز بالا باشد، طعم خوبی نخواهد داشت.

حتما نمک را پس از اینکه رب را به گوشت اضافه کردید ، به غذا اضافه کنید تا گوشت شما سفت نشود.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,بادمجان ,رولت ,دهید ,اینکه ,کنید، ,رولت بادمجان ,اضافه کنید ,اجازه دهید ,همراه گوشت ,قرار دهید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مـــــــــــداد رنگی وب سایت تخصصی گروه ساروج ترفند های خانگی iranpixelmta send auto post in weblogs مشاوره مالیاتی تهران