چند دلیل فوق العاده برای مصرف گوشت کبک

یکی از انواع گوشت موجود در بازار امروزی گوشت کبک می باشد که به دلیل طبیعت گرم، دارا بودن پروتئین و مواد مغذی بالا و چربی پایین، مصرف آن مناسب تمامی افراد با هر رده سنی می باشد.
امروزه پرورش این پرنده که گوشت آن از جمله غذاهای لوکس و گران قیمت محسوب می شود هم به صورت صنعتی و هم به صورت سنتی در بسیاری از استان های کشور انجام می شود که دوره بالغ شدن این پرنده 4 ماه می باشد و وزن آن به صورت تقریبی 500 تا 700 گرم می باشد.

ویژگی و خواص گوشت کبک

از دیر باز و حتی در طب سنتی ما، گوشت کبک به دلیل داشتن پروتئین ها و مواد معدنی مثل پتاسیم، کلسیم، آهن، ویتامین Bکمپلکس، منیزیم و اسیدهای آمینه ضروری میتونین و لیزین و . دارای خصوصیات و ویژگی های درمانی متعددی مانند پیشگیری از عفونت های تنفسی و تقویت قوای جسمانی و همچنین تقویت حافظه و . بوده است که می توان از جمله خصوصیات و ویژگی های درمانی این گوشت لذیذ به موارد زیر اشاره کرد:
1.    جلوگیری از مبتلا شدن فرد به عفونت های تنفسی
گوشت این پرنده به دلیل داشتن ویتامین ها و املاح معدنی کم یاب و متعددی که بسیار سریع و آسان جذب بدن می شود و به تمام سلول های بدن می رسد قابلیت جلوگیری و پیشگیری از مبتلا شدن فرد به انواع بیماری های عفونی و تنفسی را دارد.
2.    محافظت از قلب
همان طور که می دانید مصرف گوشت کبک به دلیل داشتن چربی و کلسترول قابلیت حفظ سلامت قلب را دارا می باشد و از بروز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند. علاوه بر این چون این گوشت منبع غنی از پتاسیم می باشد مصرف آن برای افرادی که دچار فشار خون بالا می باشند بلامانع است.
3.    رفع تب
یکی دیگر از ویژگی های این گوشت همان طور که در طب اسلامی نیز به آن اشاره شده است، درمان واکنش های سرمایشی و گرمایشی بدن و رفع تب می باشد. همان طور که امام موسی کاظم می-فرماید: گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد.
4.    رفع مشکلات عصبی
همان طور که قبلا نیز به آن اشاره شده است گوشت کبک دارای پروتئین بالا و همچنین منبع غنی از اسید آمینه های ضروری بدن است و به همین دلیل مصرف این گوشت توسط پزشکان برای درمان بیماری ها و ناراحتی های عصبی، ضعف اعصاب و همچنین رفع بیخوابی تجویز و توصیه می شود.

5.    تقویت قوای جنسی
این گوشت لذیذ همان طور که به وسیله داشتن ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بدن و تقویت استقامت و قدرت بدنی سودمند می باشد مصرف آن برای تقویت قوای جنسی نیز می تواند مفید واقع شود.
6.    بهبود کارکرد کلیه ها
از دیگر خواص بی نظیر گوشت کبک کاهش تولید اسید اوریک در بدن است که منجر به افزایش فعالیت و بهبود عملکرد کلیه ها می شود. علاوه بر این سبب سرعت گرفتن خروج سموم از بدن می شود.
7.    بهبود حافظه و رفع ضعف عمومی بدن
گوشت کبک بارنج در تقویت و بهبود حافظه بسیار موثر عمل می کند و در ضمن در رفع ضعف عمومی بدن تاثیرگزاری بالایی دارد.
8.تسریع دوره بهبودی
اشخاصی که دوره نقاهت بیماری خود را می سپری می کنند برای روند بهبودی و تسریع آن می توانند گوشت کبک مصرف کنند زیرا به بهبودی کامل  آنها کمک زیادی خواهد کرد.
اشاره به این نکته ضروری است که تهیه گوشت کبک بهتر است از مراکز معتبر دارای تاییدیه وزارت بهداشت صورت بگیرد . پرنده هایی که میتوانید در کوه و بیابان شکار کنید امکان دارد ناقل انواع بیماری باشند.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,مصرف ,دلیل ,تقویت ,بیماری ,صورت ,دلیل داشتن ,مصرف گوشت ,انواع بیماری ,باشد مصرف ,قوای جنسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود سرا خرید سخنرانی فروش سخن رانی خرید گلچین مجموعه سخنرانی های جدی شركت باني پاك آفتاب دانلود برای شما فایل انلاین دیجیتال مارکتینگ اهنگ جدید اخبار و اطلاعات به روز رسانی مسکن