مقایسه پروتئینی گوشت حلال و غیر حلال

همان طور که می دانید مردم در نقاط مختلف دنیا و با ادیان متفاوت روش های مختلفی را برای ذبح کردن حیوانات از جمله گردن زدن، بی حسی یا خفه کردن و   انتخاب می کنند که در بین آنها مسلمانان از شیوه ای که ذبح حلال نامیده می شوند استفاده می کنند و این شیوه خاص ذبح کردن حیوانات توسط مسلمان ها باعث شده است تا گوشت حیوانات ذبح شده توسط مسلمانان ویژگی و مزیت های مخصوص به خود را داشته باشد و بیشتر افراد برای مصرف مواد غذایی به خصوص فرآورده های گوشتی بارنج به سراغ محصولات حلال و ذبح شده به روش مسلمانان بیایند،تا جایی که امروزه مصرف گوشت های حلال رشد قابل توجهی داشته است و صنعت مواد غذایی حلال از جمله صنایع پردرآمد محسوب شود.

 از جمله مزیت های گوشت ذبح شده به وسیله مسلمانان و یا ذبح حلال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1.    افزایش ماندگاری گوشت حاصل شده از ذبح حلال
تحقیقات انجام شده بر روی انواع گوشت های مختلف که به روش های مختلف ذبح حلال، قطع گردن، و همچنین کشتار بدون خونریزی و ذبح شده اند نشان می دهد که مقدار مواد شیمیایی هیم و آهن در گوشت حیوانات ذبح شده به روش ذبح حلال بسیار کم تر می باشد و چون هیم یکی از عامل های اکسید کننده می باشد که منجر به اکسایش لیپید ها و در نتیجه فساد گوشت می شود؛ می توان نتیجه گرفت که گوشت ذبح شده به روش مسلمانان دیر تر فاسد می شود و ماندگاری بالاتری دارد.
2.    آلودگی و میکروب های کمتری دارد
طبق مطالعات انجام شده ماندن خون در گوشت حیوان می تواند منبع آلودگی و میکروب باشد و چون در روش ذبح حلال سر جاندار از بدنش جدا نمی شود لذا طناب نخاعی بریده نمی شود و تار های عصبی مرتبط با قلب سالم مانده و در نتیجه قلب به تپیدن ادامه می دهد و تا جایی که ممکن است خون از دورن عروق بدن جاندار بیرون می آید، لذا گوشت حاصل از ذبح به این روش کمترین میکروب و آلودگی را در خود نگه می دارد و باکتری ها قدرت رشد در آن را پیدا نمی کنند و این در صورتی است که در شیو ه های مرسوم دیگر ذبح گوشت این مورد رعایت نمی شود و به همین دلیل گوشت ها دارای مقدار زیادی باکتری و آلودگی می باشند.

3.    تغییرات فیزیکی گوشت
رنگ گوشت یکی از مهمترین ویژگی های فیزیکی گوشت می باشد که کیفیت یک گوشت را مشخص می کند، به این صورت که هر چه گوشت روشن تر باشد از کیفیت بالاتری برخوردار است.
مقدار آهن و میوگلوبین موجود در گوشت، رنگ گوشت را مشخص می کند و معمولا چون در ذبح به شیوه مسلمانان مقدار زیادی خون خارج می شود؛ لذا مقدار آهن و میوکلوبین و میوگلوبین کمتری را نیز دارا می باشد، که این امر علاوه بر خوش رنگ کردن گوشت در افزایش ماندگاری گوشت نیز بسیار تاثیرگذار می باشد و این در صورتی است که در روش های دیگر مانند خفه کردن به خاطر وجود مقدار زیاد آهن و میوگلوبین رنگ گوشت متمایل به قهوه ای می شود، زیرا با ترکیب شدن اکسیژن و میوگلوبین ماده ای به نام اکسی میوگلوبین به وجود می آید که اکسایش این دو ماده ی اکسی میوگلوبین و میوگلوبین نیز باعث ایجاد مت میوگلوبین و در نتیجه قهوه ای شدن رنگ گوشت می شود.
4.    هضم راحت تر گوشت حلال
از دیگر مزیت های گوشت ذبح شده به وسیله ی ذبح حلال که باعث شده است تا این نوع از گوشت از جمله گوشت های مرغوب در اطرف جهان شناخته شود، می توان به هضم راحت تر این گوشت اشاره کرد؛ زیرا طبق تحقیقات انجام شده بافت ماهیچه ای میوگلوبین در روش ذبح به شیوه مسلمانان فشرده تر می باشد و رادیکال های فعال اکسیژن در میوگلوبین گوشت ذبح شده به روش غیر حلال بیشتر می باشد و همین امر باعث شده است تا بافت ماهیچه ای گوشت غیر حلال در موقع جویدن مقاومت و سختی بیشتری داشته باشد.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,حلال ,میوگلوبین ,مسلمانان ,نتیجه ,باعث ,گوشت حلال ,مقدار زیادی ,تحقیقات انجام ,فیزیکی گوشت ,اکسی میوگلوبین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

باران نرم افزار | rain software دانلود پ آهنگ جدید اصفهان کاکتوس: عرضه کننده انواع کاکتوس و ساکولنت شارژ دی خدمات جوش لیزر در تهران ویان یعنی دلربا news