جلوگیری از تحلیل عضلانی در کاهش وزن با مصرف پروتئین

علائم و نشانه هایی هستند که به ما می گویند که آیا برنامه کاهش وزنمان به درستی پیش می رود یا دچار اشتباهاتی شده ایم که نه تنها ما را به وزن دلخواه و تناسب اندام نرسانده است بلکه بلعکس موجب از دست دادن سلامتی ما نیز شده است. با توجه به نشانه هایی که در زیر به آنها اشاره می کنیم می توانید متوجه شوید که در این پروسه سخت ماهیچه از دست داده اید یا چربی؟!
1-کاهش وزن سریع و بیش از حد مجاز
میزان کاهش وزن مجاز در هفته بین نیم تا یک کیلوگرم است. بی شک افرادی که در پی کاهش وزن هستند دوست دارند بیش از اینها در هفته وزن کم کنند که این امر عموما از راه کم کردن کالری مصرفی و انجام فعالیت های ورزشی سخت و بیش از اندازه به دست می آید که متاسفانه این عمل نادرست در نهایت منجر به از دست رفتن ماهیچه ها و تحلیل عضلانی می شود. زیرا بدن به میزان مشخصی انرژی نیاز دارد و در صورت روبرو شدن با کمبود انرژی به مواد پروتئینی ذخیره شده در بدن حمله می کند که ماهیچه ها از جمله این ذخایر هستند و از آنجا که چگالی ماهیچه بیش از چگالی چربیهاست، از دست دادن حجم کمی از آن موجب کاهش قابل توجهی در وزن فرد می شود.

2- خستگی بیشتر نسبت به قبل
اگر در برنامه کاهش وزن خود بعد از مدتی احساس خستگی شدیدی کردید به طوری که در انجام فعالیت های روزانه خود دچار مشکل شدید در حالی که قبلا آن را تجربه نکرده اید؛ نشانه از دست دادن ماهیچه هاست.
3- توقف در روند کاهش وزن
اگر برنامه های سفت و سخت رژیم خود را کنار نگذاشته اید اما روند کاهش وزن تان متوقف شده است؛ دلیل آن از دست دادن توده عضلانی است. از آنجایی که بخش بزرگ سوخت و ساز بدن به ماهیچه ها باز می گردد و از دست دادن آن ها یعنی افت متابولیسم و در نهایت ایجاد اختلال در روند پروسه کاهش وزن.
دلایل از دست دادن توده عضلانی
مصرف ناکافی پروتئین ها: عضلات بدن را اگر به یک ساختمان تشبیه کنیم، پروتئین ها ( آمینو اسیدها)  مانند آجرهای این ساختمان هستند. اگر در روند کاهش وزن، رژیم غذایی شما غنی از مواد غذایی حاوی پروتئین ها مانند گوشت قرمز و گوشت سفید و پروتئین های گیاهی نباشد؛ بدن به منظور برطرف کردن نیازهای  پروتئینی خود آغاز به شکستن ماهیچه ها می کند.

محدودیت بیش از حد کالری: با کم شدن مصرفی کالری در روند کاهش وزن بدن شروع به شکستن ذخایر خود می کند که به این مرحله ورود به فاز کابولیک گفته می شود. اگر این محدودیت مصرف بیش از اندازه باشد و نیاز بدنتان برآورد نشود، بدن به سراغ ذخایر و منابع انرژی ذخیره شده از جمله ذخایر پروتئین می رود.
عدم استفاده از ماهیچه ها: انجام فعالیت های بدنی به ویژه فعالیت های قدرتی و استقامتی مانع از تحلیل رفتن ماهیچه ها می شود.
عدم خواب کافی : در صورت نداشتن خواب کافی و یا بی کیفیت، افزایش ترشح هورمون کورتیزول در بدن بالا می رفته و این امر موجب ورود بدن به فاز کاتابولیک و در نهایت شکست عضلات می شود.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. کاهش ,ماهیچه ,پروتئین ,دادن ,عضلانی ,روند ,روند کاهش ,تحلیل عضلانی ,انجام فعالیت ,توده عضلانی ,خواب کافی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کیان استیل اهواز تخفیف ویژه فقط برای امروز fatimamode گیوه کلاش کفش خنک پاورپوینت های درسی سایت رسمی روستای جهیزدان دانستنی های پوستی