کالباس مرغ یکی از غذاهایی است که طرفداران  بسیار زیادی دارد و بسیار مورد استقبال جوانان و نوجوانان قرار میگیرد اما همانطور که میدانید عده ای ترجیح می دهند به جای اینکه کالباس مرغ را در بیرون از خانه و مصرف کنند آن را خودشان تهیه کنند تا از سلامت آن مطمئن شوند،  ما در این مطلب قصد داریم اطلاعات کاملی را در رابطه با خواص گوشت مرغ و همچنین طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم.

 همان طور که می دانید گوشت سینه مرغ را می‌توان سالم ترین قسمت مرغ دانست زیرا یک منبع غنی پروتئین نیست و تنها ۳ گرم چربی دارد همچنین این که دارای ویتامین آ و  بی ۶ می باشد.

 شما با مصرف گوشت سینه مرغ می توانید خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهید و همچنین در کاهش فشار خون و  و کلسترول بدن خود تأثیر بسزایی داشته باشید،  بنابراین سعی کنید حداقل مکان تا جایی که می‌توانید مصرف گوشت سینه مرغ را جزو رژیم غذایی خود قرار دهید،  حال در زیر میخواهیم به طرز تهیه کالباس مرغ اشاره کنیم.

کالباس مرغ خانگی و طرز تهیه ی آن

مواد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی:

 سینه مرغ ۱ عدد

هویج ۵ عدد

 خیارشور به مقدار لازم

 آرد ۴ قاشق غذاخوری

 تخم مرغ ۱ عدد

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 پیاز یک عدد متوسط

 سیر ۱ حبه

فویل

 

 طرز تهیه کالباس مرغ:

  برای تهیه کالباس مرغ خانگی در ابتدا باید گوشت سینه مرغ را چرخ کنید و سپس پیاز رنده شده و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و به خوبی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید شما می توانید برای مخلوط کردن مواد از غذاساز نیز استفاده کنید، سپس باید هویج ها را آب پز کنید و پس از اینکه هویج ها را آب پز کرده و آنها را به همراه خیارشور به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و پس از آن ها آرد و تخم مرغ را اضافه کنید و به خوبی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید به حدی که مواد حالت چسبندگی پیدا کند پس از اینکه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کردید باید آن را داخل فویل بریزید و سپس فایل را به حالت کالباس رول کنید.

 پس از اینکه مواد کالباس مرغ را داخل فویل ریختیم و آن را رول کردید باید به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید و  سپس آن را بخارپز کنید، برای بخار پز کردن یک قابلمه بزرگ آورده و کمی آب در آن بریزید و سپس یک ظرف را درون آن قرار دهید و کالباس مرغ را بر روی ظرف درون قابلمه قرار دهید طوری که آب به آن نرسد پس از گذشت ۴۵  دقیقه الی یک ساعت غذای شما آماده است،  پس از این که آماده شد باید آن را درون یخچال بگذارید و اجازه دهید که کاملا سرد شود و سپس می توانید آن را با مواد و سس  دلخواه خود سرو کنید.

کالباس مرغ خانگی و ارزش غذایی آن

 

 نکاتی که هنگام تهیه کالباس خانگی باید در نظر داشته باشید:

 توجه داشته باشید که پیش از این که کالباس مرغ را بخارپز کنید و پس از آماده شدن باید حتما آن را درون یخچال قرار دهید زیرا اگر این کار را انجام ندهید کالباس مرغ شما خراب خواهد شد.

 یکی دیگر از نکاتی که هنگام تهیه کالباس مرغ باید در نظر داشته باشید این است که حتما هویج را به صورت پخته شده به کالباس اضافه کنید.

 شما می توانید طبق ذائقه خود پنیر پیتزا نیز به کالباس اضافه کنید.

 علاوه بر سینه مرغ شما می توانید از گوشت دیگر قسمت های مرغ نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید اما سینه مرغ طعم بهتری به کالباس مرغ خواهد داد.

لازم به ذکر است که اضافه کردن قارچ به این غذا کاملا سلیقه ای می باشد، اگر قارچ را به آن اضافه کردید باید آن را بصورت خام اضافه کنید.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. کالباس ,تهیه ,مواد ,گوشت ,خانگی ,سینه ,تهیه کالباس ,اضافه کنید ,گوشت سینه ,قرار دهید ,درون یخچال ,تهیه کالباس خانگی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ببین ببین دات آی آر|دانلود فیلم،سریال،انیمیشن و... to the moon and never back???? همه چی مجموعه گلخانه ای دزفول دانلود رایگان پایان نامه ، مقاله و تحقیق صدای آشنا اخبار مسکن