توپک مرغ و سیب زمینی یک از غذاهایی است که طرفدار بسیار زیادی دارد و جز و غذاهایی است که بسیار سریع آماده می شود. علاوه بر این دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن می باشد و یکی مناسب ترین غذاها برای کودکانی است که سیب زمینی آب پز نمی خورند. همانطور که میدانید سیب زمینی دارای خواص بسیار زیادی می باشد علی الخصوص برای رشد بچه ها و همچنین برای تراکم استخوان بانوان یکی از مواد غذایی بسیار ضروری است و همانطور که در مقالات قبلی اشاره کرده ایم، گوشت مرغ دارای ویتامین، پروتئین، امگا 3 و دیگر مواد و املاح معدنی است که برای سلامت بدن بسیار ضروری  و مهم است.  ما در زیر قصد  داریم طرز تهیه ی این غذای لذیذ را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

کیک مرغ 6541685415

مواد لازم برای تهیه ی توپک مرغ و سیب زمینی:

 

سیب زمینی 5 عدد بزرگ

یک عدد سینه مرغ

فلفل دلمه ای یک عدد متوسط

پنیر پیتزا یک بسته کوچک

آرد سوخاری 2 پیمانه

آرد سفید 2 پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

یک حبه سیر

پیاز یک عدد متوسط

تخم مرغ 2 عدد

آب جوش دو لیوان

قارچ یک بسته

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی توپک مرغ و سیب زمینی:

در ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز و یا بطور کامل بخارپز کنید و پس از اینکه کاملا پخته شدند باید آنها را بوسیله ی گوشت کوب کاملا له کنید و اجازه دهید که کاملا سرد شوند. سپس قارچ ها را خوب بشویید و خورد کنید و سپس آنها را کمی تفت دهید و اجازه دهید که قارچ ها نیز سرد شوند.

در این بین گوشت مرغ را به همراه، یک حبه سیر و پیاز و ادویه ها و 2 لیوان آب بگذارید تا کاملا پخته شود و پس از اینکه کاملا پخته شد گوشت مرغ را ریش ریش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند. پس از اینکه مواد کاملا آماده و سرد شد یک مقدار سیب زمینی برداشته و سپس آن را در کف دستان خود پهن کنید و کمی گوشت، فلفل دلمه، قارچ و پنیر پیتزا داخل آن ریخته و سپس سیب زمینی را گرد کنید و آن را درون آرد سفید که با نمک و فلفل سیاه طعم دار شده است بغلتانید، سپس درون درون مایع تخم مرغ و در اخر درون آرد سوخاری غلط دهید.

پس  از اینکه توپک های سیب زمینی شما آماده شد باید به مدت یک ساعت آنها را در یخچال گذاشته تا کمی سفت شوند و پس از گذشت یک ساعت آنها را درون روغن شناور سرخ کنید  اجازه ندهید که روغن بسیار داغ شود، زیرا: ممکن است توپک های مرغ و سیب زمینی شما در اثر گرم شدن یهویی  خیلی زیاد وا بروند و تنها سطح توپک های شما سرخ و برشته می شود و در نهایت غذای خود را سرو کنید.

 

کیک مرغ 5615166

نکاتی برای تهیه ی توپک مرغ و سیب زمینی:

اضافه کردن قارچ به این غذا کمی سلیقه ای می باشد و شما می توانید طبق سلیقه ی خود قارچ را اضافه کنید.

این غذا را با سس دلخواه خود و گوجه و خیار شور می توانید سرو کنید.

علاوه بر گوشت سینه شما می توانید از دیگر قممت های مرغ نیز برای تهیه ی این غذا استفاده کنید.

حتما توپک های سیب زمینی را پس از آماده شدن درون یخچال قرار دهید وگرنه  توپک های شما موقع سرخ شدن وا خواهند رفت.

اگر می خواهید توپک مرغ و سیب زمینی شما پفکی تر شود، شما می توانید عمل غلتاندن در زرده ی تخم مرغ و آرد سوخاری را دو بار تکرار کنید.

علاوه بر گوشت مرغ شما می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. زمینی ,توپک ,گوشت ,کاملا ,قارچ ,تهیه ,بسیار زیادی ,اجازه دهید ,کاملا پخته ,برای تهیه ,استفاده کنید ,خواص بسیار زیادی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برفی تیک تاک کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فروش فلزیاب دانلود اهنگ و تکست آهنگ میرساب