خورشت بامیه جزو غذاهایی است که علاوه بر اینکه دارای یک طعم فوق العاده است،  برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید می باشد،  علی الخصوص برای افرادی که دارای قند خون بالا هستند و یا به بیماری دیابت نوع یک و دو مبتلا می باشد مصرف بامیه بسیار ضروری است.

 شاید برایتان جالب باشد که بدانید بامیه حاوی ویتامین c،  فیبر، آهن و آنتی اکسیدان های بسیار زیادی است که باعث حفظ سلامتی بدن خواهند شد.

 

 همچنین که می تواند از بالا رفتن فشار خون و بروز پوکی استخوان جلوگیری کند. عکس از افراد در فصل تابستان بهتر است از بامیه استفاده کنند زیرا بامیه می تواند از بروز گرمازدگی و همچنین بروز یبوست جلوگیری کند.

 همچنین اینکه می‌تواند از بروز سرطان روده بزرگ تا حد قابل توجهی جلوگیری کرد بنابراین سعی کنید جایی که ممکن است مصرف بامیه را در رژیم غذایی خود جای داشت،  زیرا مصرف آن ضامن سلامتی شما است.

اگر بخواهیم در مورد یکی دیگر از خواص بامیه صحبت کنیم می توان به مفید بودن آن برای مفاصل و استخوان ها اشاره کرد زیرا:  بامیه به خاطر آب میان بافتی که دارد می‌تواند باعث تقویت مفاصل و آب میان بافتی مفاصل بدن شود به همین خاطر است که نباید مصرف آن را نادیده بگیریم، زیرا: مصرف آن می‌تواند به سلامت کلیه ها و همچنین کنترل سطح کلسترول خون کمک بسیار زیادی و همچنین اینکه می تواند بر روی عملکرد دستگاه گوارش تاثیر مثبتی بگذارد و بیماری های قلبی و عروقی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد. حال بهتر است به سراغ طرز تهیه  خورشت بامیه برویم.

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با گوشت مرغ

 

 

خوزشت بامیه 4165

 

 مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با گوشت مرغ:

  سینه مرغ ۱ عدد

 بامیه نیم کیلو 

لپه به مقدار لازم

 لیمو عمانی به مقدار لازم

 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

 پیاز ۱ عدد

 آب ۵ لیوان

چوب دارچین به مقدار لازم

روغن به مقدار بسیار کم

 

 طرز تهیه خورشت بامیه:

 در ابتدا باید پیاز را خرد کرده و سپس آن را سرخ کنید پس از اینکه پیاز کمی سرخ شد گوشت مرغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند،  پس از اینکه رنگ گوشت مرغ کمی تغییر کرد باید تمامی ادویه ها به جز نمک را به آن اضافه کنید در این بین که گوشت شما در حال آماده شدن است باید اجازه دهید که لپه پخته شود و سپس آن را آبکش کرده و اجازه دهید کمی سرد شود.

 پس از این که لپه ی شما آماده شد باید آن را به همراه رب گوجه فرنگی و کمی روغن و دارچین تفت دهید سپس آن را به گوشت مرغ خود اضافه کنید و پس از  گذشته پنج دقیقه لیمو عمانی ها را نیز به گوشت اضافه کرده و سپس آب را به خورشت بامیه خود اضافه کنید در ابتدا اجازه دهید که آب خورشت بامیه به جوش بیاید سپس زیر شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید که خورشت به آرامی پخته شود و پس از گذشته ده دقیقه نمک را به خورشت اضافه کنید. اگر نمک را در ابتدا به گوشت مرغ اضافه کنید باعث سفت شدن گوشت مرغ خواهد شد.

 در این حین که خورشت بامیه در حال آماده شدن است باید بامیه ها را جداگانه سرخ کنید و حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قبل از اینکه بخواهید خورش را سرو کنید باید بامیه ها را به آن اضافه کنید. و پس از گذشت ۲۰ دقیقه میتوانید خورشت بامیه خود را به همراه برنج سرو کنید.

 

 نکاتی که هنگام تهیه خورشت بامیه باید در نظر داشته باشید:

 تهیه خورشت بامیه شما می توانید به جای گوشت مرغ از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید.

 هنگامی که می خواهید دارچین را به خود خورشت‌ بامیه اضافه کنید بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید تا رنگ آب خورشت شما کدر نشود.

 اگر شما بامیه ها را سرخ کنید و سپس آن را به خورشت‌ بامیه خود اضافه کنید نه تنها خورشت‌ بامیه رنگ و لعاب بهتری خواهد داشت بلکه طعم آن نیز بهتر خواهد شد، بنابراین تا جایی که ممکن است  به هیچ وجه بامیه خام را به خورشت بامیه اضافه نکنید.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. بامیه ,خورشت ,گوشت ,لازم ,دهید ,اینکه ,خورشت بامیه ,اضافه کنید ,اجازه دهید ,تهیه خورشت ,مقدار لازم ,تهیه خورشت بامیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه اطلاع رسانی حسام سعیدی تور آنتالیا ایرانیان سوپر فایتینگ هر چی که بخوای طراحی داخلی خرید اینترنتی مجله اینترنتی ایرانیان