از میان تمامی گوشت های قرمز، می توانیم به گوشت شتر، به عنوان بهترین و خاص ترین گوشت اشاره نماییم. این گوشت از خواص فوق العاده عالی در طب سنتی برخوردار بوده و بیشتر کسانی که از این گوشت استفاده می کنند، سلامت بدن خود را تضمین می نمایند.

اصولا گوشت شتر دارای مزه ای شیرین و طبعی گرم می باشد. از این رو این گوشت را زمانی که با گوشت سرد گوساله ترکیب میکنند، طعمی بی نظیر به دست می آید. می توان برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه، از آن استفاده نمود. 

برخی از افراد خاص اگر در برنامه غذایی خود از این دسته گوشت ها استفاده کنند، قادر هستند سلامت جسمانی خود را از برخی بیماری ها محفوظ دارند. مثلا افرادی که دچار زایمان زودرس شده اند، یا از درد های روماتیسمی رنج می برند و . می توانند با استفاده از گوشت شتر این بیماری ها را از خود دور کنند. 

 

گوشت شتر با خواص بی شمار

 

ارزش غذایی بالای گوشت شتر

اگر بخواهیم در میان گوشت های قرمز یکی را بهتر از دیگری بین نماییم، کار دشواری در پیش خواهیم داشت. اما بدون شک گوشت های شتر نیز می توانند خواص و ارزش غذایی برابر با گوشت گوسفندی و گوساله ای داشته باشند. از سوی دیگر این گوشت خواص درمانی و دارویی نیز دارد، که آن را ممتاز میکند. 

حتی می توانیم در روایات مختلفی در مورد خواص گوشت شتر مطالبی را بدست آوریم. حضرت رسول در روایاتی بیان نموده اند که تا می توانید از این گوشت استفاده کنید، حتی سالی یک بار. خوردن این گوشت انسان را صبور خواهد نمود. 

اما متاسفانه افراد کمی علاقه مند به استفاده از گوشت شتر هستند. زیرا این گوشت رنگ تیره ای داشته و از مزه خاصی برخوردار است. اما با تمام این تفاسیر استفاده از گوشت شتر می تواند میزان قابل توجهی فسفر و کلسیم وارد بدن نماید. 

متخصصان طب سنتی معتقد هستند که حتما افرادی که بالای 60 سال سن دارند از این گوشت در برنامه غذایی خود استفاده کنند. هر چند وقت یک بار باید گوشت شتر را در برنامه غذایی خود گنجاند. 

 

طبخ بهترین غذاها با گوشت شتر

 

نحوه تشخیص ظاهری گوشت شتر

اگر بخواهیم در مورد شکل ظاهری این گوشت آن را تشخیص دهیم باید چه کنیم؟ معمولا این گوشت از نظر شکل ظاهری هیچ تفاوتی با دیگر گوشت های قرمز همچون گوشت گوسفندی و گوساله ای ندارد. اما کمی رنگ آن تیره تر بوده و از مزه شیرین تری نیز برخوردار است. 

نکته خاصی که می تواند منجر به تمایز گوشت گوسفند و گوشت شتر گردد، دیر پز بودن این گوشت در برابر گوشت های قرمز دیگر است. اگر از گوشت شترهای جوان استفاده نمایید می توانید تا حدود زیادی این مشکل را برطرف نمایید. اما در کل گوشت این حیوان را باید زیاد بر روی حرارت قرار دهید تا به خوبی پخته شود.

یکی از مهمترین تفاوت هایی که میتوانیم برای گوشت شتر با دیگر گوشت های قرمز بیان نماییم، نداشتن مواد آنتی بیوتیک و هورمونی است. این گوشت در طبیعت به صورت آزاد میچرخد و رشد می کند. به همین دلیل نیازی به استفاده از مواد هورمونی و آنتی بیوتیک ندارد.

پس می توانید با اطمینان خاطر بالا از گوشت شتر در هر غذایی استفاده کنید. این گوشت دارای طبیعتی گرم و خشک بوده و در طب سنتی به عنوان معجزه ای خاص شناخته می شود. از جمله خواص استفاده از این گوشت می توانیم به تقویت قوای بدن، و بالا بردن استقامت بدن اشاره نماییم. 

از سوی دیگر افرادی که از گوشت شتر در برنامه غذایی خود استفاده می کنند، کمتر دچار بیماری هایی نظیر سکته مغزی، سیاتیک، درد شانه و عفونت می شوند. هرچه انسان به سنین سالمندی بیشتر نزدیک می شود نیاز بیشتری به مراقبت دارد. پس استفاده از گوشت های شتر می تواند ایده ای مناسب برای کسب سلامتی بیشتر سالمندان به شمار رود. 


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,استفاده ,غذایی ,خواص ,سنتی ,قرمز ,برنامه غذایی ,دیگر گوشت ,آنتی بیوتیک ,گوشت گوسفندی ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ تخصصی موبایل و کامپیوتر آموزش تعمیرات دستگاه های جوش اینورتری بلیط چارتر مشهد تهران تخفیف دونی دل اگه دل باشه تفریحی دانلود اهنگ امیرحسین مقصودلو تناسخ هیواتک ، تخصصی ترین سایت مشاوره رفع مشکلات رایانه و موبایل دانلود پروژه مقاله گزارش کاراموزی