خوشمزه ترین غذایی که همه ما به خوردن آن علاقه مند هستیم، کباب راسته با استخوان گوسفندی است. البته برخی دیگر این قسمت از گوشت راسته گوسفندی را برای پخت استیک استفاده می کنند. که به دلیل داشتن طعم خوش، مورد علاقه مردم زیادی قرار گرفته است. 

گوشت راسته با استخوان گوسفندی تمام اطراف ستون فقرات گوسفند را فرا گرفته است. از آنجایی که این قسمت از بدن گوسفند تحرک زیادی نداشته و حرکتی نکرده است، بافت نرم و خیلی عالی دارد. از سوی دیگر شما می توانید در قسمت راسته گوسفند با چربی کمی رو به رو شوید. 

که همین امر باعث می شود گوشت راسته با استخوان گوسفندی بهترین انتخاب برای طبخ استیک یا کباب به شمار رود. اگر کسی از شما بپرسد بهترین قسمت از بدن گوسفند که دارای طعمی خوش است کجاست؟ بدون هیچ تردیدی گوشت راسته گوسفندی را به او معرفی کنید. 

البته فراموش نکنید که راسته گوسفندی از جمله گران قیمت ترین بخشهای بدن این حیوان حلال گوشت به شمار می رود. ممکن است برای آن هزینه زیادی صرف نمایید، اما در انتها می توانید از طعمی لذیذ و فوق العاده بهره مند شوید. 

راسته با استخوان گوسفندی

بیشترین نوع استفاده از راسته با استخوان گوسفندی

بیشتر مردم ترجیح می دهند تا گوشت راسته گوسفند را برای کباب استفاده کنند. اما برخی دیگر از مردم با کمی تنوع و سلیقه، از راسته گوسفندی برای طبخ استیک نیز بهره می برند. این بخش از گوشت گوسفند داری چربی محدودی است. به همین دلیل می تواند گزینه مناسبی برای هر دوی این غذاهای خوشمزه به شمار رود. 

یک گوسفند متوسط تقریبا 3 کیلو راسته با استخوان گوسفندی دارد. می توانید به راحتی همه این سه کیلو را ه و استفاده کنید. اگر بخواهیم به صورت کلی گوشت گاو و گوسفند را با هم از نظر میزان چربی مقایسه کنیم، بدون شک گوشت گوسفندی از چربی  و استخوان بیشتری برخوردار خواهد بود.

اما از آنجایی که این گوشت مورد علاقه مردم، دارای طبع گرمی است، می تواند برای بدن خواص بیشتری را به بار آورد. پس استفاده از راسته با استخوان گوسفندی را حتما در برنامه غذایی خود قرار دهید. با این که هزینه گوشت گوسفند در برابر هزینه دیگر گوشت های قرمز بیشتر است، باز هم بهتر است حتما در برنامه غذایی خود استفاده از این گوشت را قرار دهید. 

کباب راسته با استخوان

راسته گوسفندی برای کباب بهتر است یا گوساله؟

این ستون فقراتی که با نام راسته با استخوان گوسفندی در بدن گوسفند یافت می شود، بدون شک در بدن گوساله نیز خواهید یافت. اما سوال اینجاست که استفاده از کدایم یک از این گوشتها برای کباب بهتر و مناسب تر است؟ 

برخی از افراد به دلیل بی علاقگی زیادی که به مصرف گوشت با چربی دارند، به سراغ گوشت گوسفند نمی روند. در حالی که باید بیان نماییم که گوشت های گوسفندی هم از نظر مواد مغذی، و هم از نظر ارزش غذایی در درجه بهتری نسبت به گوشت گوساله قرار دارد.

از این رو حتما راسته با استخوان گوسفندی را در برنامه غذایی خود قرار دهید. استفاده از این غذای خوشمزه می تواند به میزان قابل توجهی بدن انسان را از هر گونه مواد مغذی بی نیاز کند. تمامی دامداران در ایران گوسفندان را به چراگاه هایی با علوفه تازه می برند. 

همین مسئله باعث شده است تا طعم خوش گوشت این حیوان حلال گوشت، بیشتر از دیگر گوشت ها مورد توجه مردم قرار گیرد. در صورتی که در کشور های دیگر دنیا بیشتر برای تغذیه حیوانات خود، از حبوبات استفاده می کنند. 

که همین مسئله باعث می شود تا گوشت آنها لطیف تر بوده و زمان کمتری برای پخت نیاز داشته باشد. اگر علاقه مند به استفاده از گوشت راسته با استخوان گوسفندی هستید، حتما اجازه دهید به خوبی پخته شود. زیرا نیاز به زمان طبخ زیادی دارد. 



گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,گوسفند ,استفاده ,گوسفندی ,راسته ,کباب ,راسته گوسفندی ,برای کباب ,برنامه غذایی ,گوشت راسته ,گوشت گوسفند ,گوشت راسته گوسفندی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل rozhano دانلود فایل های کمیاب اسطوره ها سایت تفریحی مستر ها| mrha.ir سایتی برای همه